ViV Corporate Fashion
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkkleding Sportkleding

Zoek je werkkleding in de Sportkleding branche voor dames en heren? Dan is ViV Corporate Fashion jouw partner. Wij zijn specialist op het gebied van onderscheidende heren- en damesbedrijfskleding die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Breed assortiment Sportkleding werkkleding

Goede werkkleding straalt professionaliteit uit en laat de juiste eerste indruk achter. Vanuit deze filosofie verzorgt ViV Corporate Fashion uit Voorburg topkwaliteit bedrijfskleding voor concurrerende prijzen.
We zijn gespecialiseerd in werkkleding voor onder meer de sportkleding branche. Naast bedrijfskleding voor de sportkleding branches bedienen wij ook relaties die op zoek zijn naar kleding voor deze branches: Bouw &Techniek, Representatief

ViV Corporate Fashion laat sportkleding werkkleding voor je werken

ViV Corporate Fashion heeft zeer ruime ervaring in het leveren en produceren van werkkleding waarin de huisstijl van de klant is verwerkt. Bovendien voldoet de bedrijfskleding aan de individuele wensen van de dragers en aan de geldende normeringen en veiligheidseisen.

Wij werken met een digitaal moodboard. Dat is ideaal om ideeën te vertalen naar unieke werkkledingontwerpen. Eerst inventariseren we jouw wensen op het gebied van bedrijfskleding. Wij brengen in kaart welk type textiel nodig is en aan welke specifieke eisen de werkkleding moet voldoen. Deze gegevens combineren we met jouw huisstijl in een creatieve vertaling naar jouw eigen bedrijfskledinglijn.

Wij presenteren de ontwerpen op de iPad. Dit geeft jou de mogelijkheid om alle items afzonderlijk te bekijken. Zoals werkbroeken voor heren en dames, polo’s, truien en werkjassen. Bovendien kunnen we direct aanpassingen doen. Bijvoorbeeld in kleur, functionaliteit of uitvoering. Zo maken we samen de definitieve keuze voor jouw bedrijfskledinglijn, die geschikt is voor de sportkleding.

Werkkleding van ViV Corporate Fashion houdt rekening met:

  • Comfort: De bedrijfskleding moet comfortabel zijn om te dragen, zodat jij je hierin op je gemak voelt en je kan concentreren op je werk.
  • Professionaliteit: Bedrijfskleding moet professionaliteit uitstralen en bij het imago van het bedrijf passen. Dit kan betekenen dat het formeel of zakelijk is, afhankelijk van de branche en de stijl van het bedrijf.
  • Functionaliteit: Bedrijfskleding moet functioneel zijn en aan de behoeften van jouw specifieke branche en werkomgeving voldoen. Bijvoorbeeld, medewerkers in de bouw stellen andere eisen aan hun kleding dan medewerkers in een kantooromgeving.
  • Veiligheid: Het kan zijn dat bedrijfskleding moet aan bepaalde veiligheidseisen moet voldoen, afhankelijk van de werkomgeving. Bepaalde kleding moet bijvoorbeeld voorzien zijn van reflecterende elementen.
  • Kwaliteit: Bedrijfskleding moet van goede kwaliteit zijn, zodat het lang mee gaat en blijft uitstralen waarvoor het bedoeld is, zelfs na veel wasbeurten.

ViV Corporate Fashion werkkleding van topmerken

Wij zijn dealer van de volgende topmerken in workwear: Craft, Crosshatch, Fristads, Hakro, Jobman, Sioen en Snickers. Zoek je bedrijfskleding die zich onderscheidt in draagbaarheid, duurzaamheid en stijl? Dan kan je niet om ViV Corporate Fashion uit Voorburg heen!

Ervaar zelf de kwaliteit en service van ViV Corporate Fashion

Het team van ViV Corporate Fashion ontzorgt de klant volledig op het gebied van hun bedrijfskledingbehoefte. Bestel je heren- en damesbedrijfskleding uit voorraad? Dan personaliseren wij deze door ze te bedrukken of te borduren. Laat je de bedrijfskleding speciaal produceren door ViV Corporate Fashion? Dan wordt jouw huisstijl erin verwerkt. Jouw medewerkers moeten zich prettig en trots voelen in hun ‘eigen’ kleding. Onze jarenlange ervaring met maatkleding is wat ons onderscheidt.

Wij werken voor:

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal