Werkbroeken

Een werkbroek moet meerdere functies vervullen. Het moet comfortabel zitten, je spullen op de juiste manier kunnen opbergen en het moet je benen en knieën beschermen. Daarnaast wil je dat het er ook nog een beetje goed uitziet.

Elk beroep heeft zo zijn eigen wensen en eisen die men stelt aan een werkbroek. Daarom is het belangrijk goed na te denken over de functionaliteiten, comfort en uitstraling van een werkbroek.

Iemand die in de bouw werkt heeft bijvoorbeeld behoefte aan veel zakken en een wat dikkere slijtvaste stof. Daarentegen een chauffeur die veel in- en uitstapt heeft bijvoorbeeld behoefte aan een lichter gewicht stof met stretch en voldoet één zakje op het been.

Naast dat de functionaliteiten van belang zijn is het ook belangrijk dat de broek voldoet aan de veiligheidsnormen zoals die gesteld zijn. In de petrochemie moet de broek dus beschermen tegen vloeibare chemicalien, ben je echter lasser dan wil je dat het beschermt tegenlasvonken.

Werk je in de bouw, transport, installatietechniek of autoschadeherstelbranche: voor iedere branche hebben wij passende werkbroeken voor heren en dames. Lange broek, korte broek, driekwart broek, met holsterpockets… You name it, ViV Corporate Fashion heeft het!

Oersterke, functionele en makkelijk draagbare werkbroeken in diverse uitvoeringen, stoffen en kleuren. Als dealer van onder meer de topmerken Snickers, Sioen Fristads en Jobman hebben wij een zeer uitgebreid assortiment werkbroeken voor dames en heren.

Op zoek naar een bepaald type werkbroek? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel/showroom in Voorburg.

Zie hieronder een impressie van onze ViV CF collectie werkbroeken.

Stretch

Het idee achter het gebruik van stretchmateriaal in werkkleding is het maximaliseren van de bewegingsvrijheid. Steeds meer werkbroeken hebben stretchvlakken op de plekken waar de meeste spanning op de stof komt. 

Daarnaast wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van 4-weg stretch. Dit betekent niet alleen maar stretch stukken op bepaalde plaatsen maar ook dat de stof van de broek volledig stretch is. Dit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en veel draagcomfort.

Kniebescherming

In de bouw, timmerwerk en andere beroepen is je lichaam je belangrijkste gereedschap. Wij bieden wereldwijd toonaangevende, gecertificeerde kniebescherming die is ontworpen om je aan het werk te houden en te zorgen dat je knieën een leven lang meegaan. 

Onze technisch geavanceerde pads zijn gemaakt van innovatieve materialen en hebben een ergonomisch ontwerp dat past bij je lichaam en je knieën beschermt tegen schokken en puin op de vloer. De ultieme kniebescherming voor alle soorten werkzaamheden.

 

EN14404 Kniebescherming

Deze norm omvat de grootte, de krachtdistributie, de penetratieweerstand en het gebruik van kniestukken.

 

 

Type 2 – geïntegreerde kniebescherming

Werken in een knielende houding brengt het risico van chronische klachten met zich mee, zoals knie-ontstekingen en kraakbeenverwondingen die veroorzaakt worden door ononderbroken druk op de knieën. Wij raden daarom kniebescherming aan voor alle werkzaamheden die in knielende houding worden uitgevoerd. 

De bescherming moet de krachten gelijkmatig verdelen en voorkomen dat harde voorwerpen op de grond verwondingen kunnen veroorzaken. Het is belangrijk dat kniebeschermers de bloeddoorstroming in de benen niet in gevaar brengen tijdens knielen of staan. Het moet gemakkelijk voor werknemers zijn om met vaak van houding te veranderen en op te staan om een normale bloedcirculatie te herstellen.

We gebruiken Type 2 kniebeschermers in onze producten. Voor dit type is de kniebescherming met de broek geïntegreerd, wat betekent dat je knieën altijd zijn beschermd, waar je ook gaat. Voor type 2-uitvoeringen hebben de kniebeschermers en broeken een gezamenlijke certificering, wat een veilige en betrouwbare bescherming garandeert.

Kniebescherming is geclassificeerd in drie prestatieniveaus:

  • Level 0 kniebeschermers zijn alleen geschikt voor gebruik op vlakke oppervlakken en bieden geen bescherming tegen penetratie.
  • Level 1 en 2 kniebeschermers zijn echter geschikt voor gebruik op zowel platte als niet- platte oppervlakken in barre omstandigheden en 
    bieden bescherming tegen penetratie door verschillende krachten.

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal