ViV Corporate Fashion
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkbroeken

Een werkbroek moet comfortabel zitten, je benen en knieën beschermen en voldoende opbergruimte bieden voor je gereedschap of hulpmiddelen. Daarnaast wil je ook dat de broek een goede pasvorm heeft en er goed uitziet.
Voor elk beroep gelden specifieke wensen en eisen. Een werkbroek voor de bouw of installatietechniek moet veel zakken hebben en gemaakt zijn van een wat dikkere, slijtvaste stof. Binnen de transport en logistiek gelden weer andere wensen. Zo draagt een chauffeur die vaak in- en uitstapt liever een werkbroek van lichter materiaal met stretch; dat geeft hem meer bewegingsvrijheid. Eén zakje op het been voldoet al.

Functionaliteiten, comfort en uitstraling

Het is ook belangrijk dat de broek voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. In de petrochemie moet een werkbroek beschermen tegen vloeibare chemicaliën. De broek van een lasser beschermt hem tegen lasvonken.
Het is dus belangrijk om goed na te denken over de functionaliteiten, het comfort en de uitstraling van een werkbroek.

ViV Corporate Fashion is thuis in alle branches

Of je nu in de bouw, de transportbranche, de installatietechniek of de autoschadeherstelbranche werkt: voor ieder beroep hebben wij passende werkbroeken voor heren en dames. Lange broeken, korte broeken, driekwart broeken, met holsterpockets… Oersterke, functionele en makkelijk draagbare werkbroeken in diverse uitvoeringen, stoffen en kleuren. Noem het en ViV Corporate Fashion heeft het! Wij zijn dealer van diverse topmerken, zoals Snickers, Sioen Fristads en Jobman.

Op zoek naar een bepaald type werkbroek? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel/showroom in Voorburg.

Zie hieronder een impressie van onze ViV CF collectie werkbroeken.

Stretch

Het idee achter het gebruik van stretchmateriaal in werkkleding is het maximaliseren van de bewegingsvrijheid. Steeds meer werkbroeken hebben stretchvlakken op de plekken waar de meeste spanning op de stof komt. 

Populair is 4-weg stretchstof. Dit is soepel materiaal, sterk en tegelijk rekbaar in alle richtingen. 4-weg stretchstof zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort.

Kniebescherming

In de bouw, timmerwerk en andere beroepen is je lichaam je belangrijkste gereedschap. Wij bieden wereldwijd toonaangevende, gecertificeerde kniebescherming die is ontworpen om je aan het werk te houden en te zorgen dat je knieën een leven lang meegaan. 

Onze technisch geavanceerde pads zijn gemaakt van innovatieve materialen. Het ergonomische ontwerp past bij je lichaam en beschermt je knieën tegen schokken en puin op de vloer. De ultieme kniebescherming voor alle soorten werkzaamheden.


Kniebescherming EN14404

Deze norm omvat de grootte, de krachtdistributie, de penetratieweerstand en het gebruik van kniestukken.

 

Type 2 – Geïntegreerde kniebescherming

Werken in een knielende houding verhoogt het risico van chronische klachten. Zoals knie-ontstekingen en kraakbeenverwondingen veroorzaakt door ononderbroken druk op de knieën. Wij raden daarom kniebescherming aan voor alle werkzaamheden die in knielende houding worden uitgevoerd.

De bescherming moet de krachten gelijkmatig verdelen en voorkomen dat harde voorwerpen op de grond verwondingen veroorzaken. Het is belangrijk dat kniebeschermers de bloeddoorstroming in de benen niet in gevaar brengen tijdens knielen of staan.

We gebruiken type 2-kniebeschermers in onze producten. Voor dit type is de kniebescherming in de broek geïntegreerd. Dit betekent dat je knieën altijd zijn beschermd, waar je ook gaat. Voor type 2-uitvoeringen hebben de kniebeschermers en broeken een gezamenlijke certificering. Dit garandeert een veilige en betrouwbare bescherming.

Kniebescherming is geclassificeerd in drie prestatieniveaus:

– Level 0 kniebeschermers zijn alleen geschikt voor gebruik op vlakke oppervlakken en bieden geen bescherming tegen penetratie.

– Level 1 en 2 kniebeschermers zijn geschikt voor gebruik op zowel platte als niet-platte oppervlakken in barre omstandigheden en bieden bescherming tegen penetratie door verschillende krachten.

Wij werken voor:

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal