ViV Corporate Fashion
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klantportaal

Onze klanten krijgen toegang tot hun eigen online klantportaal met login, welke is vormgegeven in hun huisstijl. Dit kleding management systeem maakt plaatsen van nieuwe bestellingen heel eenvoudig. Ook als er meerdere vestigingen zijn.

Zo vind je hier alle maten en de orderhistorie per medewerker en kan je de status van je bestellingen volgen. Snel en gemakkelijk!

Wij richten het bestelsysteem in zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau of op functieniveau.

Het is ook mogelijk dat medewerkers zelf hun kleding bestellen. Al dan niet op basis van een vastgesteld budget en met afdelingsspecifieke kledingpakketten. Efficiëntie en gemak staan voorop.

Kernwaarden

> Topkwaliteit bedrijfskleding en toch een concurrerende prijs

> Functionele werkkleding, passend bij ieder beroep

> Een professionele uitstraling, die gezien mag worden en aansluit bij de corporate identiteit

> De klant ontzorgen, met uitstekende service en 100% ondersteuning

Missie

ViV Corporate Fashion laat bedrijfskleding voor je werken. Onze achtergrond in maatkleding vormt de unieke basis voor onze topkwaliteit werkkleding voor het midden- en kleinbedrijf. 

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van de huisstijl van de klant naar een ‘eigen’ bedrijfskledinglijn die de professionaliteit en vakbekwaamheid benadrukt.

Alleen zo is de werkkleding onlosmakelijk verbonden met de corporate identiteit van de klant. Dit alles zonder de individuele wensen van de drager uit het oog te verliezen.

Visie

ViV Corporate Fashion levert kwalitatieve werkkleding voor uiteenlopende branches.

Het is ons doel om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hun bedrijfskledingbehoefte. We doen geen concessies aan kwaliteit, veiligheid of uitstraling. Natuurlijk voorzien we ook in de groeiende vraag naar duurzaam geproduceerde collecties.

ViV Corporate Fashion is toonaangevend in de Randstad en ziet kansen voor uitbreiding naar omliggende provincies. 
Wij gaan voor blije en tevreden medewerkers die hun werkkleding met trots dragen en staan voor hun bedrijf en vak.

Wij werken voor: