T-shirts

Onmisbaar in het werkkledingpakket is natuurlijk een aantal werk T-shirts. Korte mouwen, lange mouwen, driekwart mouwen, met een ronde hals of V-hals.

Wij leveren topkwaliteit werk T-shirts in elke gewenste kleur en uitvoering voor zowel dames als heren. Natuurlijk met een lange levensduur en een perfecte pasvorm.

Op zoek naar een bepaald type werk T-shirt voor je bedrijf? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel/showroom in Voorburg.

Zie hieronder een impressie van onze ViV CF collectie T-shirts.

Werkshirts

Ben je op zoek naar échte werkshirts die tegen een stootje kunnen? Waarin zware arbeid verricht wordt in bijvoorbeeld de bouw, installatietechniek of industrie. Wij zijn dealer van de topmerken Snickers WorkwearFristads en Jobman Workwear die helemaal gespecialiseerd zijn in t-shirts voor deze branches. 

T-shirts krijgen namelijk een hoop te verduren. Naast dat ze lekker moeten zitten is het prettig dat ze ademend zijn, veel bewegingsvrijheid en niet te kwetsbaar zijn.

Zie hieronder een impressie van onze collectie werkshirts:

Sportshirts

Ben je op zoek naar sportieve t-shirts welke door bijvoorbeeld personal trainers of fysiotherapeuten gedragen worden? Wij zijn dealer van het topmerk Craft welke hierin helemaal gespecialiseerd is.

De t-shirts zijn leverbaar in verschillende pasvormen en allemaal in dames- en herenmodellen. De collectie is zo uitgebreid dat werkelijk elke kleur leverbaar is. 

Zie hieronder een impressie van onze collectie sportshirts:

Nette representatieve t-shirts

Ben je op zoek naar nette representatieve t-shirts voor je bedienend personeel? Wij hebben ze in alle soorten en maten. Zowel korte- als lange mouwen.

Belangrijk bij t-shirts welke een representatief doel dienen is dat ze allereerst een nette uitstralingen hebben. Dit wordt gerealiseerd door een strakke boord die niet gaat lubberen. Daarnaast mogen ze niet te wijd zijn en leveren we geen unisex modellen, maar specifieke dames- en herenmodellen.

Uiteraard mag draagcomfort niet vergeten worden. Want een t-shirt kan er nog zo mooi uit zien maar als het niet prettig draagt komt dat ook de representatieve uitstraling niet ten goede.

Wij zijn onder andere dealer van het topmerk ID welke een zeer hoogwaardige collectie dames- en heren t-shirts hebben. In werkelijk elke denkbare kleur zodat het altijd past bij de huisstijl van je bedrijf.

Zie hieronder een impressie van onze collectie representatieve t-shirts:

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal