ViV Corporate Fashion
Search
Close this search box.

T-shirts

In elk werkkledingpakket hoort een aantal werk T-shirts thuis. Korte mouwen, lange mouwen, driekwart mouwen, met een ronde hals of V-hals. Wij leveren topkwaliteit werk T-shirts in elke gewenste kleur en uitvoering voor zowel dames als heren. Natuurlijk met een lange levensduur en een perfecte pasvorm.

Op zoek naar een bepaald type werk T-shirt voor je bedrijf? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel/showroom in Voorburg.

Zie hieronder een impressie van onze ViV CF collectie T-shirts.

Werkshirts

Wie in de bouw, installatietechniek of industrie werkt, heeft kleding nodig die tegen een stootje kan. Echte werkshirts, geschikt voor de zware arbeid, die tegelijk ook ademend en lekker draagbaar zijn. Topmerken Snickers WorkwearFristads en Jobman Workwear zijn helemaal gespecialiseerd in T-shirts voor deze branches. De kleding voldoet ook aan de gestelde veiligheids- en zichtbaarheidseisen.

Zie hieronder een impressie van onze collectie werkshirts.

Sportshirts

Als je in een beroep werkt waarin beweging voorop staat, verdien je werkshirts met een perfecte pasvorm, gemaakt van comfortabel en ademend materiaal. Natuurlijk met een professionele uitstraling! Wij zijn dealer van het topmerk Craft dat hierin is gespecialiseerd.

De T-shirts zijn leverbaar in verschillende pasvormen en allemaal in dames- en herenmodellen. De collectie is zo uitgebreid dat werkelijk elke kleur leverbaar is.

Zie hieronder een impressie van onze collectie sportshirts.

Nette representatieve t-shirts

Op zoek naar nette representatieve T-shirts voor je bedienend personeel? Als dealer van het topmerk ID levert zeer hoogwaardige kleding in alle denkbare kleuren, soorten en maten. Zowel korte als lange mouwen.

Er worden hoge eisen gesteld aan nette, representatieve T-shirts. Zo staat draagcomfort voorop. Verder moet de boord strak zijn en niet gaan lubberen. Verder mogen de werk T-shirts niet te wijd zijn. Leverbaar in zowel dames- en herenmodellen.

Zie hieronder een impressie van onze collectie representatieve T-shirts.

 

Wij werken voor:

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal