ViV Corporate Fashion
Search
Close this search box.

Nu ook dealer van Tricorp Workwear

ViV Corporate Fashion trotse dealer van Tricorp Workwear

ViV Corporate Fashion is al jaren dealer van topmerken in werkkleding zoals Snickers workwear, Fristads, Craft en Jobman Workwear. Sinds dit voorjaar zijn we ook dealer van het Nederlandse merk Tricorp Workwear. En daar zijn we best trots op!

Onze klanten weten het al: ViV Corporate Fashion verzorgt topkwaliteit werkkleding op maat. Voor ondernemingen in uiteenlopende branches stellen wij het werkkledingpakket samen dat aansluit bij hun wensen, eventuele veiligheidsnormeringen en hun budget. Het is aan ons om de beste kleding te leveren. Natuurlijk voorzien van het bedrijfslogo: bedrukt of geborduurd.

Nu we dealer zijn van het Nederlandse merk Tricorp Workwear biedt dat nog meer mogelijkheden voor bestaande én nieuwe klanten. Zo hebben we onlangs de ruim 60 medewerkers van onze nieuwe klant Aannemingsbedrijf Van der Meer BV uit Benthuizen in het nieuw gestoken. Ook de werknemers van onze nieuwe klant SKN Bouw uit Zoetermeer lopen binnenkort in hun nieuwe bedrijfskleding. Voor beide klanten kozen we voor Tricorp Workwear!

Ontwerpers met verstand van zaken

Over het algemeen staat werkkleding van Tricorp Workwear bekend om zijn comfortabele eigenschappen en ergonomische ontwerpen. Werkjassen, werkbroeken, overalls en sweaters: ze zijn stoer, sterk en hebben altijd een perfecte pasvorm die aansluit bij de functie. Het bedrijf uit Gilze heeft ontwerpers in dienst die weten waar ze het over hebben. En dat zie je terug in de functionaliteit, draagbaarheid en afwerking van de werkkleding voor heren en dames.

HiVis-kleding met hoog draagcomfort

Tricorp Workwear heeft ook een kwalitatief hoogstaande high visibility-lijn in opvallende oranje en gele fluorkleuren en voorzien van reflectiestrepen en -vlakken die een goede zichtbaarheid garanderen. Deze HiVis-kleding voldoet aan de RWS-richtlijnen of EN- en ISO-normeringen. Wat de Tricorp high visibility-lijn extra interessant maakt is het draagcomfort van de jassen en broeken en de slijtvastheid van het gebruikte materiaal. Dat is prettig voor de mannen én vrouwen die bijvoorbeeld dagelijks langs de weg werken. Investeren in goede werkkleding is een investering in het welzijn van medewerkers. Tegelijk is het een duurzame keuze voor onze klanten omdat de kleding lang mee gaat.

Nu al populair bij onze ViV bedrijfskleding-klanten

Voor klanten die graag hun huisstijlkleur willen laten terugkomen in de bedrijfskleding is de bicolor-lijn werkkleding een mooie oplossing. Tricorp biedt een ruime keuze in populaire kleurencombinaties. Bijvoorbeeld black-orange, black-lime, navy-royalblue en black-turquoise. De bicolor is doorgevoerd in de hele werkkledinglijn: van de T-shirts en sweaters tot de softshell jassen en parka’s.

Duurzaam: Compleet werkkledingpakket van gerecyclede materialen

Nog even terugkomend op duurzaamheid. Tricorp zet zich in voor het hergebruik van materialen en heeft daarvoor een eigen lijn opgezet: Rewear. De duurzame kleding wordt gemaakt van 100% gerecyclede polyester of een mix van biologisch katoen en gerecyclede polyester. Wist je dat een gedragen softshell prima te recyclen is? Het polyester wordt gewoon weer gebruikt voor een nieuwe softshell. Ook wordt kleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen: het zogenoemde PET-polyester.
Vooralsnog bestaat de Rewear-lijn uit zes populaire artikelen die tezamen een compleet circulair werkkledingpakket vormen, namelijk: een T-shirt, een polo, een sweater, een softshell jas, een midi parka en een werkbroek. Alles net zo comfortabel en veilig als de ‘traditioneel’ geproduceerde bedrijfskleding. Voor klanten die een circulaire bedrijfsvoering voorstaan is dit natuurlijk een uitgelezen kans.

Meer weten over bedrijfskleding en wat ViV Corporate Fashion voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wij werken voor:

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal

ViV Corporate Fashion Klantportaal

Voor online bestelgemak krijgen onze klanten toegang tot hun eigen klantportaal met login. In dit klantportaal plaats je heel eenvoudig nieuwe bestellingen. Snel en gemakkelijk.

Ons veilige klantportaal is zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt in te richten. Bijvoorbeeld per medewerker op vestigingsniveau. Je vindt hier alle maten en de orderhistorie per medewerker. Bekijk hier ook de status van je bestellingen.

klantportaal